Saturday, 28 April 2012

CERITE AKUE,,,

salam,,,apew kabo semue,,saye sebenar nyer nak luah kan rase yg terpendam,,,sebenar nyer saye update status sbb nak share suke duke saye,,,tp,,,orang sering salah aggap,,,nak wat cmnew an,,redha je lha,,,urm,,sebenar nyer,,aq da skew kat sorang nie,,,da lmew tp dye yg x thu tp ramai kwan aq yang da thu,,,tp ramai yg x setuju sbb dye kurang ajar ngn aq,,,tp dye pandai pujuk aq ngn gurauan nyer,,dye merayu kat aq suruh bwak tu bwak nie,,pd mule nyer mmg x nak tp diikutkan nak sedekah,,,bg je la,,aq buat kek coklat,,pg tu lha yg kawan aq dok nasihatkan kat aq spaye aq sedo,,mule2 msew nak masuk kelas,dyorang espek aq bwak mknn tp,,aq jeling maot kat dyorang tersentap kot dyorang,,senyap  je ppagi uh,,and lg satu pg uh aq n the geng adew prentation,,kene wat sajak berlag7u najwa latip,,mmg kucar-kacir lha,,aq mitak dyorang nyanyi sesame,,mule2 geng aq segan2 last2 satu klas follow,,best tp segan sbb adew yg x masok tempo nyer n ade pitching yg lari,,sbb kat kelas aq di gelar NAJWA KETIP kuang ajar x,,nyirap tahap gaban kot,,ok bebalik pd cite,,aq x pandang lansung muke dye,,bile terpandang un aq jeling balik,,,tu yg dye takot uh,,itu pon tunjuk ajar sahabat setia shida,hehehhe,,mcm mentor lak tunjuk ajar ku sifu,,,,,then msew uh sejarah cikgu x masuk jast bg kerje jew,,lpas wat keje aq tgk dye tido,,mlew2 mmg x nak bg tp kwan aq ckp ko anggap sbg sedekah n ko doa spaye bile dye makan dye x kan ejek aq lg,,aq un bg jelah,,mule tu takot2 jgak,,pastu aq brani kan diri pnggil nemw dye,,,pastu dye mcm x layan pastu aq suruh kwan aq yg bg,,dye tnye sapew bg,,kwan aq ckp namew aq pastu kwn aq ckp muke dye mcm len je mcm x skew tp balun jgak kek aq,,,aq un x kesah janji sume rasew,,pastu lpas org ke2 yg aq minat aq nie ramai minat org tp org x minat aq,,ok,,pastu dye nak kaco aq,,ko skali aq jeling maot dye takot tau pastu dye ckp "ok,,ok anis sory ea,,jgn pukul aq,," x mmsal ek,,pastu shida ckp tau takot,,then masew aqwas kitorang turun lambat sbb aq wat keje pa skit,,kitorang tgk citew tntng kiamat,,seram sejuk seyh,,then bile da time tok blik ade yg balik awal n lambat,,aq balik lmbat sbb tgk video nashid,,dye da blek da,,pastu aq dngo suare sumbang kat luo bile aq tgk adw dye,,aq jeling skali lagi,,,pastu aq tgk dye da x de,,aq malas nak layan,,then malam tue,,,aq bertembung ngn dye msew nak gi tsyen,,dye bley berpatah blik,,so aq trun kete,,aq ckp ngn kawan aq yg dye nak tsyen samew kwan aq pon da prasan dye ulang alik dari td,,dye bkn nak dtg kat aq,,aq yg kenew dtg kat dye pnat aq lambai dye sruh dye gi kat aq tp hambar,,aq mintak atiqah teman aq,,dye nampak comel mlam tu,,dye tnyer tntang tsyen ari sabtu,,aq seday sngt sbb aq rase dye nk tsyen ari sabtu,,da la bdak tusyen ari sabtu lawa2 tergugat sey walau un aq x lawa,,pastu aq ajak dye join aq malm tu tp dye kate nnti lah segan agak nyer,,dye un bla aq un msuk klas,,,msew nak masuk klas tu atiqah ade tnyer pasal dye,,rpe nyer atiqah da knal ngn dye,,pastu dye ckp lah muke si dye not bad,,,aq pon setuju ngn kate2 atiqah,,peristiwe malam tuh mmg x ley lpew...x expect bley jumpe dye dalam keadaan mcm nie,,hahahha,,klaka bile diingatkan blik,,,aq x thu mcm manew nak jumpe dye ari rabu nieh,,hehehehkite tunggu dan lihat je lha,,ok lha sampai disini saje cite aq,,ok,,asslamualaikum,,,





























No comments:

Post a Comment