Saturday, 28 April 2012

@hati terlukew@

aq exited sngat sbb nak gi pesta buke tp,,,tetibe cancle lak,,aq da update kat status,,,tp hampa sngt,,ye la tetibe lak ummi x sehat,,,nak wat cmnew ibu didahulukan kluarga  diutamakan,,hehehe,,,cmne nak ckp hati ku yg terluke tike ini,,,tp yang penting aq gi maik akak kat melake and abng tercinte,kiki kat bangi,,,tp bile dye balik dpt lha mngubat rindu skit,,sapew x rindu dye abg yg sporting,,awesome,,adik bradik yg lain pon senang ngn dye,,,nak tengok ta rupe paras dye,,,,


ensem x abang ku yang tercintew,,,hehehehe

dyelah yang selalu wat aq gelak,,n kadang2 wat aq nak nangis,,,dye take care orng nyer,,kitorang sekepale,,x mcm abg aq yg lagi satu,,x beberape mesre alam,,,dye selalu tnyer pasal pelajaran,,,selalu nasihat kan tok aq,,and kekadang aq dok nasihat kat dye,,,kitorang x mcm adik beradik yang lain,,bijak kami just pandai jer,,hehehhe x geti bersyukur betol aq nie,,ok lha,,,sampai sini saje corart-coret  kite pd pagi nie,,ok papai,,, ^_^

No comments:

Post a Comment