Friday, 27 April 2012

luahan hati seorang pedamba cinte,,,

aq skew kat dye,,tp dye x thu pon,,nak wat cmne pendam lha sesorang,,,maybe da ramai yg thu sbb aq jneis kecoh skit,,,da lmew aq pendam perasaan nie sjak aq f3 sampai lha da f5 skunk nie,,,bnyk sweet memory  antare aq n dye tp maybe dye x thu kot,,antare nyer smalam,,,mase nak gi tusyen bertembung ngn dye,,pastu dye patah blik,,n kami jumpe kat celah2 pokok berteman kan sorang teman tsyen,,,dye nak tsyen skali ngn aq tp,,,dye malu kot,,dye tnyer tntng jadual tsyen ari sabtu aq hampe seketike,,ye la,,aq nak dye tsyen same hari ngn aq tp,,dye mcm nak tuko hari lak,,,aq nak wat cmnew an,,aq hnyer senyum melihat kerenah nyer,,,tp ade sahabat yg menyatekan yg jodoh kami kuat aq x ley pecaye 100%,,,,sb  jodoh tu di tgn yang maha ESA,,
aq hanyer tunggu jodoh itu sampai,,tp ade sahabat yg x setuju kate nyer,,,jodoh kene cari,,bkn jodoh yg dtg kat kite,,hurm,,pasrah je la,,,yg penting fokus kat spm,,yang da dekat da,,,ok lah sampai kat sini je,,kalu suke like lha,,kalu like sangt bley comment skali,,,


No comments:

Post a Comment