Saturday, 28 April 2012

sahabat baru


kat sini nak citer pasal kawan baru yg bernama aimie adwa,,,mule2 knal gitu2 jer mase f4 pastu mlew knal dye btol2 mse ari rabu ari tu mule cerite nyer mcm nie,,aq x koko ptg tuh sementare nak tunggu aina ade perjumpaan pbsm aq lepak kat bilik rawatan,,kat situ lah kami kenal each other,,kitorang gelak sesame2,,mase tuh dye demam,,,aq urut kpale dye,,n blog nie dye yg wat,,cantek kan,,dye baik org nyer mcm da lame knal tp yg da lmew knal mcm x knal ,,,hehhee kat situ kami berkongsi rahsie,,,tu yg mcm da lmew knal,,nak tgk x kawan baru saye yg cantek tu,,bley tgk kat bwah,,


chantek kan,,ayu n manis je mukew dye,,


kami kenal dalam mase yg singkat tp bg aq mcm da lmew knal,,aimei adwa,,ko awesom,,,ok lah sampi disini saje ok,,assalamualaikum


2 comments: