Saturday, 5 May 2012

ttefdgewdehd!!!

hehehe,,aq tak tahu nak cite apew,,cume aq bersyukur keadaan umi da smakin stabil,,umi dah beransur sihat,,,
aq nak citer pasal semalam,,kat sekolah,,aq macam biase jeling-menjeling dye,,,,pastu dye takot nak tegor aq kot,,mule2 dye mcm wat2 jln kat dpn aq mcm nak letak barang pastuh da kebetulan,,kat situ dye tegor aq,,dye ckp "anis malam nie aq tusyen tau" mule2 aq ingat mcm malas nak balas,,pastuh terspontan aq cakap lembut kat dye,,aq cakap "iaaaaaa,,,," aq x pandang pon muke dye,,,malas,,,,then dye n kawan dye,,,kacau ira pastuh aq ckp kat ira jgn layan,,,sbb penat dengo suare dyorang memekak jer,,,pastuh aq gi blik air ngn shida n ira,,,pastuh terserempak dgn dak tuh,,dye kacau ira,,pastuh ira layan,,,second time aq gi lagi,,dye ckp "ko nie asyik gi tandas jew??" pastuh aq balas sukew atie aq lha yg ko sibuk asal,," pastuh dye ckp aper tah yang penting adew perkataan serius aq malas nak layan dye adew gak kacau ira tp ira x layan,,,padan mukew,,,hahhhahaa,,eh tergelak plak,,,masew nak blik tuh dye kacau ira lagi tp ira wat dang je,,padan muke dyorang kalor jer ira x layan,,,aq da jeles da kalu ade org yg rapat ngn dye ke apew ke,,aq un tak thu nape,,tp bagus lah kot x sesak kpale,,jew....


malam nyer kitorang jumper ag kat tempat tsyen,,,aq tego dye aq ckp "jom naik" pastuh dye ckp nnti lah,,,"aq tnyer ag "nak tggu gelong ea,," pastuh aq un tak thu dye jwab apew aq un trus naik atas,,,pastuh farah ckp pasal asip,,sengal jer, kat dlm kelas tsyen x bnyk ape yg blaku cmew ade scene yg wat aq toleh blakang,,,aq gelak pastuh terpandang dye senyum,,ya ALLAH indah sungguh ciptaanmu,,,manis senyuman nyer,,,boleh menggertarkan jiwa seorang perempuan...hehehehe,,,,pastuh mse blik x de pape yg blaku,,, aq trun lambat teman kawan aq bayar yuran...pastuh aq trun tgk dye da x dek,,da blik kot,,aq un tros lah blik,,,


then pagi nie aq tgk fb aq wat hal aq malas nak pikir aq deactivate acc fb aq,,,puas hati,,,x lah sakit ati kalu on9 slalu pasnie bley ar concentrate kat study lg un SPM da nak dekat,,,so tu yg kene struggle tuh,,,hehehe,,,
ok lah sampai sini sajer ye,,,,assalamualaikum,,

No comments:

Post a Comment